gastenboek

» Teken het gastenboek

Debruyne Geert  |  15/06/2017

Zo’n fantastisch gezellige familiale verjaardag in geen jaren genoten. 65 geworden met mijn gezin in de Renard. Daags na mijn verjaardag op 21 april jl. Zopas de volgende reünie met 4 vriendenkoppels gepland voor onze pensioensviering op 13 juli. Dr. Geert Debruyne

decorte christiaan  |  3/10/2016

Familie Decorte-Demaeght danken jullie en het ganse team voor een onvergetelijke dag die we beleefden,met de trouw van onze kinderen.Echt super en tot in de puntjes verzorgd!Dikke merci.

laura.wery10@hotmail.com  |  25/05/2016

Nice !

bRYNsF9A2J  |  28/10/2015

Ik heb een kerstpakket blseetd en dat zag er echt geweldig uit. Het waren mooie cadeaus en ik wilde het niet weggeven. Het leek het dubbele waard van wat het heeft gekost. De ontvanger vond het ook een super pakket. Volgend jaar dus weer!!

GEENENS Robert  |  6/01/2015

Kerstavond 2014 in RR: warme sfeer, topbediening en ... hemels eten !

Dinave  |  1/01/2015

Bedankt om ons een onvergetelijke Kerst te schenken.

Tysebaert  |  18/10/2014

Gezellig stijlvol kader, goede bediening , bij de haard is het aangenaam aperitieven, een zeer goede kok. Wij hebben ondertussen al terug gereserveerd.

china magnet  |  24/03/2014

This is wonderful and magnetic website for it’s cool design! I love it!

Guido & Carine Dujardin - Vermoere-Vereecke  |  25/07/2013

Het huwelijksfeest was schitterend, wij hadden niets dan positieve reacties. De zaal, de service, het eten, de sfeer, ... was schitterend! Een dikke proficiat!

SxEmcZdmExOhn  |  2/04/2013

A smiple and intelligent point, well made. Thanks!

26 Reviews: Previous | Next

toon foto's